Opticarilla on kaikkien vahinkoyhtiöiden tarkastusoikeudet. Tarkastuspisteet sijaitsevat Lohtajalla, Kokkolassa ja Ylivieskassa.  Pienet korjaustoimenpiteet voidaan tehdä Kokkolan sekä Ylivieskan toimipisteissä. Isot vauriot sekä maalaukset tehdään Lohtajan pääverstaalla, jossa myös yrityksen pääkonttori sijaitsee.

Palveluksessasi on useita alan ammattilaista, kolmella eri paikkakunnalla. Opticarin toimintaympäristö on huippuluokkaa Suomessa, 3- luokan (vaativin luokka-arvostelu) laitevaatimukset täyttävä autojen korikorjaamo/maalaamo, sekä menetelmät ja ammattitekijät ovat työn laadun takeena. Nykyajan korkeatasoisessa kolarikorjaamossa voidaan laskea Cabas-laskentaohjelmalla kustannusarvio lähes eurolleen ennen työn aloittamista. Opticar on kehittänyt asiakaspalveluaan kokonaisvaltaisesti hinauksesta korjatun auton viimeiseen kiillotukseen.

VAHINGONTARKASTUS

Opticarilla on kaikkien vahinkoyhtiöiden tarkastusoikeudet. Tarkastuspisteet sijaitsevat Lohtajalla, Kokkolassa ja Ylivieskassa.  Pienet korjaus toimenpiteet voidaan tehdä Kokkolan sekä Ylivieskan toimipisteissä. Isot vauriot sekä maalaukset tehdään Lohtajan pääverstaalla, jossa myös yrityksen pääkonttori sijaitsee.

Palveluksessasi on useita alan ammattilaista, kolmella eri paikkakunnalla. Opticarin toimintaympäristö on huippuluokkaa Suomessa, 3- luokan (vaativin luokka-arvostelu) laitevaatimukset täyttävä autojen korikorjaamo/maalaamo, sekä menetelmät ja ammattitekijät ovat työn laadun takeena. Nykyajan korkeatasoisessa kolarikorjaamossa voidaan laskea Cabas-laskentaohjelmalla kustannusarvio lähes eurolleen ennen työn aloittamista. Opticar on kehittänyt asiakaspalveluaan kokonaisvaltaisesti hinauksesta korjatun auton viimeiseen kiillotukseen

KOLARI- / KORIKORJAUS

Opticarilla on käytössään nykyaikaiset kolarikorjaamon varusteet ja laitteet jossa vaikeastakin pelti / runkovaurioista saadaan muovattua ajoneuvo. Nykyajan korkeatasoisessa kolarikorjaamossa voidaan laskea kustannusarvio lähes eurolleen ennen työn aloittamista Cabas-laskentaohjelmalla, jota käyttävät myös vakuutusyhtiöt ja heidän tarkastajansa.

Isommat korinoikaisut tehdään Termomeccanica 360°-korinoikaisupenkissä jolloin auto on tehtaan antamissa mitoissa eikä ole vaikeuksia saada ohjaus- ja kulkukulmia kohdalleen. Pistehitsauksessa käytämme uudenlaista invertteritekniikkaan perustuvaa pistehitsausta. Kaikki oikaisut / vaihdetut osat ruostesuojataan jolloin korjauksesta tulee pitkäikäinen.

TUULILASIN KORJAUKSET JA VAIHDOT

Opticar vaihtaa jokaisessa toimipisteessään tuulilaseja, sekä muita pieniä osia kuten puskurit. Tuulilasiin tullut halkeama voidaan myös pysäyttää jolloin lasin vaihtotarvetta ei välttämättä tule, tule tarkastuttamaan lasiin kohdistunut isku niin teemme arvion mitä tuulilasille tulisi tehdä ja laskemme sinulle tarjouksen heti paikanpäällä.

RASKAANKALUSTON MAALAAMO

Opticar on nykyisin merkittävä yritys myös raskaankaluston maalauksessa uuden RK-hallin myötä.  Vuonna 2008 rakennettu halli on yksi suurimpia yhtenäisiä maalauskammioita Pohjois-euroopassa. Kammioon  sopii  helposti kerralla yhdistelmäajoneuvo.

Aluksi kone / ajoneuvo pestään ja irroitetaan kaikki tarpeellinen, pahimmat kohdat hiekkapuhalletaan.

 

Kone siirretään halliin jossa tehdään pohjatyöt ja suojateippaukset

Raskas kalusto maalataan erillisessä hallissa. Maaleina käytämme raskaassa kalustossa vesiohenteisia kuin myös HS-pintamaaleja.

AJONEUVOMAALAUKSET

Opticar on laaduntuottaja alallaan. Nykyaikaiset maalauskammiot, ammattimiehet  ja LECHLER pintamaalit ovat oikeita ratkaisuja kun vaaditaan hyvää kiiltoa ja kestävyyttä

Käytössämme on tällä hetkellä kaksi erillistä maalauskammiota henkilö- ja pakettiautoille.  Raskaankaluston puolella maalauskammio on pohjois-euroopan suurimpia yhtenäisiä kammioita, pituutta hulppeat 35 m!

 

Maalauskammiot mahdollistavat laadukkaan ja kestävän maalipinnan. Ilmanvaihto kammioissa on n. 27 000 m3 tunnissa joka takaa hyvät työskentelyolosuhteet maalaajalle sekä varmistaa työn laadun.

 

Maalauksen ajaksi tarvittavat osat irroitetaan hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Maalipinta viimeistellään ja tarkastetaan ennen asiakkaalle luovutusta.

RUOSTESUOJAUKSET

Suomen olosuhteissa ruostesuojaus on lähes välttämätön, jos harkitsee auton pitämistä kauemmin. Suojauksella saavutetaan ruosteenesto ja melutaso auton sisällä pienenee. Ruostesuojauksella on taas auton jälleenmyyntiarvoon myönteinen vaikutus.

Opticar ruostesuojaa henkilö-, paketti- ja matkailuautoja.

Auton alusta pestään ja kuivataan jonka jälkeen koteloihin, alustaan ja oviin ruiskutetaan kotelosuoja-aine. Hetken kuivumisen jälkeen alustaan ruiskutetaan kulutusta kestävää ruostesuoja-ainetta.

Keskimääräisesti autoa kohden käytetään ruostesuoja-ainetta kuusi litraa. Kotelot ja pohja käsitellään ensin siihen tarkoitukseen tehdyllä aineella.

TULIKO MATKALLE YLLÄTTÄVÄ KÄÄNNE?

Onnettomuus tai auton hajoaminen kesken matkan on ikävää ja turhauttavaa. Automaalaamo Orjala kuuluu valtakunnalliseen SOS Hinauspalvelu verkostoon joka palvelee tielläliikkujia 24h vuorokaudessa jokaisena vuoden päivänä.  Muista hädän tuleen SOS Hinauspalvelu ja talleta puhelimeesi nro 0600 02200

(puhelunhinta 0,76e/min + pvm)

Ota yhteyttä
Toimipisteemme

Lohtajan latonevalla sijaitsee päkorjaamo, jossa laadukas työ ja kädenjälki syntyy. Toimipisteiden  halli- ja verstastilaa löytyy yhteensä reilut 5000m2.

 

Kokkolan ja Ylivieskan toimipisteet palvelevat asiakkaitaan lähinnä vahinkotarkastuspisteenä ja suorittavat pientä osanvaihtoa, kuten tuulilasit, puskurit ym

LOHTAJA

020 743 8165

040 480 5377

Latonevantie 1

68230 LOHTAJA

vahinkotarkastus@opticar.fi

KOKKOLA

0500 946 453

Mestarintie 10

67600 KOKKOLA

kjell.fris@opticar.fi

YLIVIESKA 

0207 438 165

040 480 5377

Joutsentie 11

84100 YLIVIESKA

teemu.tanska@opticar.fi

RASKASKALUSTO/

SOS-HINAUS 

0207 438 161

0400 934 240

markus.orjala@opticar.fi

LASKUTUS

 

Arvoisa yhteistyökumppanimme

Olemme ottaneet käyttöön Procountor-ohjelmiston, ja meillä on nyt mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja.

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.


Verkkolaskuosoitteemme ovat:

E-laskutusosoite: 003729713995
OVT-tunnus: 003729713995
Välittäjä: OpusCapita Solutions Oy (E204503)

 

Paperilaskut:

OptiCar Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 12086
00062 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

OptiCar Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: OptiCarOy.FI.P.126858-0(at)docinbound.com

LOGOT

 

Lataa tästä Opticar logot

opticar.eps

opticar.pdf